Блог

Як швидко оформити Угорську національну робочу візу на 2 роки?

Хоча економіка більшості країн світу терпить ускладнення, в Угорщині з'являється багато робочих місць. Українцям легко адаптуватися до проживання в цій країні завдяки схожій культурі, способу життя і партнерським відносинам держав. Для офіційного працевлаштування потрібна робоча віза в Угорщину. Як швидко оформити Угорську національну робочу візу на 2 роки? Розповість Центр візової підтримки “ВізаТУТ”, дізнайтеся першими про алгоритм отримання.

Типи робочих віз в Угорщину

     Віза «С» для Шенгенської зони дозволяє знаходиться в Угорщині до трьох місяців, з можливістю продовження. Відкривається для туризму, проходження тренінгів і семінарів.

     Угорська Національна робоча віза «D» дає можливість бути в країні протягом трьох місяців. У разі потреби її можна продовжити. Вона призначена, перш за все, для поїздки на роботу, з метою вступити в шлюб, вчитися в університеті або на лікування. Громадянам України ця віза надається від одного року до п'яти років.

      Якщо є необхідність часто їздити в Угорщину, то краще за все відразу оформити мультивізу.

Підстави для оформлення угорської національної робочої візи на 2 роки

Ще до оформлення паперів громадянину України важливо виконати деякі умови для приїзду в країну, щоб отримати дозвіл на роботу в 2019 році:

      Отримати запрошення на роботу в Угорщині в друкованому вигляді на робоче місце від угорського роботодавця або фірми, яка надає можливість заробити.

Або

      Вести бізнес на території Угорщини.

back