Блог

Польська національна робоча Воєводська віза

Польська національна робоча Воєводська віза: переваги, як отримати, скільки коштує та де відкрити?

Для легального працевлаштування в Польщі на тривалий термін (більше 6 місяців в році) існує два варіанти - оформлення виду на проживання або отримання Воєводської візи, яка дає право проживати та працювати на території Польщі протягом року безвиїзно. Польська національна робоча Воєводська віза: як отримати, скільки коштує та де відкрити? Про це все розповість Центр візової підтримки “ВізаТУТ”.

Польська національна робоча Воєводська віза - її плюси і мінуси

Звичайно ж, основний плюс Воєводської візи вже сказано вище - 360 днів протягом року ви має право перебувати і працювати в Польщі і 90 днів протягом півроку - на території інших країн Євросоюзу. Однак, крім цього:

      У воєводське запрошення, на підставі якого відкривається віза, можуть бути вписані члени вашої родини. Це дасть їм право також отримати річну національну візу (правда без права роботи) для возз'єднання сім'ї.

      Віза від Воєводи скасовує всі існуючі візові коридори. Наприклад, якщо Ви відпрацювали півроку в Польщі по піврічний робочою візою і тепер вам необхідно чекати ще півроку вдома, для оформлення наступної візи, то отримавши воєводську візу, Ви можете відразу ж в'їжджати в країну.

      Найважливішою перевагою є те, що заявник не може отримати відмову у видачі візи на підставі воєводського запрошення. Грубо кажучи, Консул Польщі в Україні підкоряється рішенню Воєводи і не приймає ніяких рішень особисто про видачу або відмову у видачі документа.

Але чи все так добре або все-таки є мінуси при оформленні воєводського запрошення? Нюанси присутні:

      Терміни оформлення - лише процес оформлення воєводського запрошення від Центру візової підтримки “ВізаТУТ”займає 45-55 календарних днів. Однак є можливість оформлення термінової Воєводської візи всього за 12-21 календарний день.

      Прив'язка до роботодавця - Воєводська віза дає право працювати тільки у того роботодавця і займати тільки ту посаду, яка вказана в запрошенні. Зміна роботодавця тягне за собою необхідність отримання нового запрошення, що вкрай непросто.

Польська національна робоча Воєводська віза: Як отримати?

Якщо Ви плануєте отримати польську національну робочу Воєводську візу, підготуйте:

 

      запрошення від Воєводи, оформлене відповідно до прийнятих стандартів;

      заява польською мовою;

      2-3 кольорові фотографії;

      закордонний паспорт з наявністю мінімум 2 порожніх сторінок, термін дії повинен перевищувати 3 місяці, дати виїзду;

      медичне страхування;

      копія та оригінал паспорта громадянина України;

Будь-які помилки в поданих документах є серйозною причиною для відмови у в'їзді в країну. Зверніть особливу увагу на страхування. Його якість суворо контролюється. У разі порушення Вам великий штраф, депортація і навіть заборона на подальший в'їзд в країну.

Саме тому, Вам на допомогу прийде Центр візової підтримки “ВізаТУТ”. Наші найкращі спеціалісти зроблять усю роботу за Вас!

Скільки коштує польська національна робоча Воєводська віза?

Ціна запрошення від Воєводи на рік через посередників обійдеться від 350 Євро. Все залежить від «жадібності» компанії, яка надає послуги.

Чому, же запрошення коштує так дорого, якщо для роботодавця воно обійдеться всього лише в 100 злотих? Проблема в тому, що крім оплати, для такого запрошення необхідно підготувати багато супутніх документів, як то аналіз ринку праці. Паперова тяганина і терміни розгляду (більше 50 днів) змушують роботодавців і посередників встановлювати такі розцінки.

Центр візової підтримки “ВізаТУТ”: Що пропонуємо ми?

     Виготовлення польської національної робочої Воєводської візи у найшвидші терміни;

     Можливість оформлення термінової польської національної робочої Воєводської візи всього за 12-21 календарних днів;

     Польська національна робоча Воєводська віза для іноземців за 45-55 календарних днів;

     Оформлення Страхування від Гардіан та Княжа. Дані страхові компанії  входять у перелік страхових фірм, поліси яких відповідають вимогам, визначеним у Законі про іноземців;

     Заповнення всіх необхідних документів для отримання польської національної робочої Воєводської візи - безкоштовно.

Хочете оформити польську національну робочу Воєводську візу без відмови та зайвих витрат? Звертайтеся у Центр візової підтримки “ВізаТУТ”!

 

back