Блог

Як отримати Польську національну робочу візу на 180 днів за 3 кроки?

З кожним роком кількість бажаючих працювати в Польщі зростає. Багатьох може налякати оформлення візи та отримання відмови, але ця країна лояльно ставиться до майбутніх працівників і майже завжди все проходить добре. Якщо Ви зібралися їхати, то Вам необхідно знати “Як отримати Польську національну робочу візу на 180 днів за 3 кроки?”

Якщо Вас цікавить питання, що таке віза в Польщу, різновиди, необхідні документи для оформлення та перетину кордону, а також терміни отримання, то ця стаття саме для Вас. Працюйте із задоволенням і нехай Вас не лякають ніякі перешкоди. Центр візової підтримки “ВізаТУТ” розкаже всі тонкощі, як тримати національна робочу візу за 3 кроки.

Крок 1. Оформлення національної робочої візи до Польщі: порядок та правила

Процес отримання національної робочої візи в Польщу, ціна якої варіюється в залежності від терміну дії, типу документа, складається з декількох етапів. Перший з них - подача заяви до відповідних державних органів. Вся документація надається єдиним пакетом і розглядається протягом певного часу. Національні візи для трудових мігрантів діляться на кілька категорій:

A - видається при наявності безперервного стажу в Польщі;

B - керівна ланка, топ-менеджери високої кваліфікації;

C - співробітники компаній, які були переведені з філій в інших країнах;

D - для осіб, що працює за контрактом;

E - іноземні громадяни, оформлені на виконання сезонних робіт.

Крім того, існує віза виду 180/360, що дає можливість іноземцю працювати протягом півроку. Для того, щоб отримати національну робочу візу в Польщу в Україні буде потрібно угоду на короткочасну співпрацю. Річний візовий документ дозволяє працювати на польській території протягом одного року. Термін дії може бути збільшений з ініціативи наймача на термін до трьох років. Список документів на національну робочу візу включає: ксерокопія міжнародного паспорта, фотографії встановленого зразка, заповнена за зразком анкета, діючий страховий медичний поліс, договір трудового найму, квитанція про оплату візового збору.

Центр візової підтримки “ВізаТУТ” здійснює оформлення національної робочої візи в Польщу за 18-21 календарних днів. Також є можливість відкрити термінову національну робочу візу всього за 7-12 календарних днів.

 

Крок 2. Список документів на національну робочу візу:

      Заповнені анкети.

      Копія паспорта.

      Фото на візу 4 * 5 у цифровому форматі.

      Скан довідки з місця роботи, по можливості.

Крок 3. Де Оформити національну робочу візу в Польщу

Порядок отримання національної робочої візи в Польщу для українців регламентується певними правилами, порядок користування залежить від конкретного типу візи. Дана національна робоча віза в Польщу українців дозволяє отримувати безкоштовну освіту дітям іноземного громадянина, а також передбачається автоматичне оформлення виду на проживання для всіх членів сім'ї трудового мігранта.

Центр візової підтримки “ВізаТУТ” пропонує зібрати, перевести, документи на національну робочу візу в Польщу. Надаються вигідні умови співпраці, доступні ціни. Ми візьмемо на себе всі турботи по збору, перекладу, передачі необхідних паперів. Заощадимо Ваш особистий час. Оперативно вирішимо правові, організаційні питання, пов'язані з процедурою імміграції, допоможемо з працевлаштуванням, отриманням дозволу на проживання, придбанням і продажем нерухомості в Європі.

Яку вигоду отримуєте Ви від співпраці з Центром візової підтримки “ВізаТУТ?

     Оперативне надання послуг.

     Індивідуальний підхід до кожного клієнта.

     Гнучка цінова політика.

     Законність дій і повна конфіденційність.

     Все прозоро: без прихованих платежів і з мінімальним пакетом документів.

     Супровід на всіх етапах.

     Підберемо індивідуальне рішення для Вас виходячи з Ваших цілей і завдань

 

back