Блог

Як відкрити Литовську робочу візу на 4 місяці?

Литва з 2004 року повноправний член європейського союзу. Завдяки цьому та додатковим інвестиціям, країна почала розширяти свій асортимент в галузях ІТ-технологій та інформатики. Активно почала працювати в транспортній та будівельній галузях, а також відновлювати будівництво житлових і виробничих будівель. Багато литовських роботодавців зацікавлені в залучені професіоналів та людей без кваліфікації з України. Центр візової підтримки “ВізаТУТ” розкаже “Як відкрити Литовську робочу візу на 4 місяці?” та розкаже про правила оформлення робочої візи в Литву на 4 місяці.

Робоча віза в Литву на 4 місяці

Отримати легальну роботу в Литві не так просто. Крім її пошуку і проходження співбесід, Вам доведеться подбати про отримання особливої ​​візи, яка гарантує законне право на здійснення професійної діяльності на підприємствах країни.

Специфіка робочої візи Литву на 4 місяці

Дана віза є документом тривалої дії і дозволяє проживати на території держави протягом терміну, що перевищує 90 днів. Існує два варіанти оформлення Литовської робочої візи: на півроку (сезонна віза) або мінімум на рік. Робоча віза в Литву - це підтип національної візи. Оформлення Литовської робочої візи на 4 місяці може здійснюватися тривалий час, оскільки включає підготовку значного переліку документів. Крім стандартних довідок, потрібно додати офіційне запрошення від майбутнього роботодавця і медичний поліс.

Документи для оформлення литовської робочої візи на 4 місяці

Згідно зі змінами візового законодавства, що набрали чинності від 23 червня 2015 року, особистий візит заявника в консульство є необхідністю. Після позитивного результату і отримання візи, впродовж 5 років після цього інтереси заявника можуть надавати туристичні компанії. До того ж, до пакета документів з недавніх пір додаються відбитки пальців і фото в цифровому вигляді.

В іншому пакет документів, який подається при оформленні литовської робочої візи на 4 місяці, не змінився, в список входять анкета, закордонний паспорт, фото, медична страховка, яка має силу у всій Шенгенській зоні, запрошення від роботодавця, квитки, робоча і банківська довідка, копія внутрішнього паспорта.

Залежно від мети візиту, в Консульстві можу попросити і додаткові документи на кшталт свідоцтва про реєстрацію або розірвання шлюбу і т.д.

Допомогти з оновленням паспорта можуть фахівці Центру візової підтримки “ВізаТУТ”. Компанія допомагає з пошуком роботи закордоном, займається оформленням всіх типів віз, а також допомагає своїм клієнтам на всіх етапах відкриття візи. Візова підтримка успішно виявляється експертами протягом багатьох років, звернутися за подібною послугою можна в офіс Тернополя, Вінниці, Сум. В інших регіонах України дана послуга також є доступною, документи доставляються за допомогою кур'єрських служб.

Центр візової підтримки “ВізаТУТ”: Гарантія та результати

Якщо візова історія заявника в порядку, це може гарантувати позитивний результат від консульства, і фахівці Центру візової підтримки “ВізаТУТ” виконають завдання в максимально стислі терміни. Щоб уникнути негативної відповіді, необхідно мати хорошу візову історію, не скасовувати бронь в готелі, володіти фінансовими гарантіями, справжнім пакетом документів і медичним страхування. Найчастіше у оформлені Литовської робочої візи на 4 місяці офіцери відмовляють саме з вини заявника, який надав неправдиву інформацію про себе або порушує правила їх подачі.

Центр візової підтримки “ВізаТУТ” гарантує якісний сервіс, короткі терміни оформлення, економію вашого особистого часу і фінансів. Крім того, клієнт має можливість скористатися і іншими послугами, що надаються фахівцями. Робота з клієнтом на будь-якому етапі, від задумки до працевлаштування - основна спеціалізація Центру візової підтримки “ВізаТУТ”.

Центру візової підтримки “ВізаТУТ”: Чому ми?

     Ефективність

При замовленні послуги у нашій компанії критерій ефективності тільки один - легальне отримання позитивного результату. Наші фахівці докладуть усіх зусиль, досвід і знання, для досягнення вами кінцевої мети, по якій Ви звернулися до нас.

     Зручність взаємодії

Неважливо в якій точці країни Ви знаходитесь, в будь-який час Ви отримаєте вичерпну інформацію про поточний стан справ. Ми доступні 24/7 будь-яким, зручним для Вас, способом зв'язку.

     Досвід

За 6 років роботи Центру візової підтримки “ВізаТУТ” у нас сформувалася сильна команда кваліфікованих фахівців, колишніх співробітників візових відділів консульств.

Заповнюйте коротку форму на сайті та ми зателефонуємо Вам для надання повної консультації щодо оформлення Литовської робочої візи на 4 місяці!

back