Блог

Литовська робоча віза на 1 рік: як отримати?

Литовська робоча віза на 1 рік надає право легально здійснювати професійну діяльність на території даної держави. Дозвіл на роботу видається відповідними органами безпосередньо до початку вступу на посаду. Загальний термін дії визначається типом документа, що оформляється для виконання певного виду робіт. Оформити Литовську робочу візу на 1 рік на вигідних умовах за доступними цінами допоможе Центр візової підтримки “ВізаТУТ”.

Які переваги робочої візи в Литву на 1 рік?

     Іноземна особа, що має національну візу, може прибути до Литовської Республіки і перебувати в ній до 1 року.

     Литовська робоча віза може бути одноразова або багаторазова.

     Одноразова національна віза видається іноземному громадянину, якому дозволено тимчасове або постійне проживання в Литовській Республіці.

     Багаторазова національна віза видається іноземним громадянам, які прибувають в Литовську Республіку з метою навчання, роботи, професійної діяльності і в інших випадках, зазначених у законодавстві Литовської Республіки, і яким необхідно довгострокове перебування на території Литовської Республіки.

     Іноземні особи, які мають діючу литовську робочу візу на 1 рік, можуть подорожувати по території інших країн Шенгенської угоди не більше трьох місяців протягом будь-якого шестимісячного періоду (півріччя).

Робоча віза в Литву на 1 рік: особливості отримання

Щоб оформити робочу візу в Литву на 1 рік потрібно цілий пакет документів:

      візова анкета, заповнена відповідно до вимог;

      дійсний закордонний паспорт, кольорові фотографії встановленого зразка;

      виписки з банківських рахунків, що підтверджують матеріальну забезпеченість апліканта;

      ксерокопії документів про освіту (сертифікатів, дипломів та ін.);

      медична страховка, довідка про стан здоров'я.

Саме отримання робочої візи в Литву проходить в кілька етапів:

     Перший етап - безпосереднє працевлаштування, яке може здійснюватися в віддаленому форматі. Це важливий момент, оскільки отримати візовий документ без офіційного працевлаштування на території країни - неможливо.

Центр візової підтримки “Віза ТУТ”, допомагає не тільки оформити робочу візу в Литву, але й надає кваліфіковану консультацію у виборі вакансії з достойною заробітною платою та хорошими умовами праці.

     Другий етап передбачає отримання дозволу на роботу, видається на підставі укладеного трудового договору між працівником і роботодавцем.

     Третій етап - це безпосередня подача паперів в міграційні інстанції. Як правило, документи для робочої візи в Литву переводяться на литовську мову і нотаріально посвідчується.

Центр візової підтримки “ВізаТУТ”: чому нас вибирають?

Центр візової підтримки “ВізаТУТ” - це можливість оперативно, безпечно, легально отримати робочу візу в Литву та інші країни Євросоюзу. Ми допомагаємо грамотно, законно вирішити міграційні питання різного ступеня складності. Пропонуємо розумну, диференційовану цінову політику. Надаємо прозорі, прості і зрозумілі умови співпраці без прихованих комісій, платежів для всіх категорій громадян.

Всі дії Центру візової підтримки “ВізаТУТ” абсолютно легальні. Ми економимо Ваш час, надаємо комфортні умови співпраці. Беремо на себе всі турботи по збору, перевірці, перекладу візової документації. Індивідуально підходимо до кожного конкретного випадку, пропонуємо різні варіанти вирішення юридичних, документальних проблем. Допомагаємо з працевлаштуванням, пошуком житлової та комерційної нерухомості.

Потрібна робоча віза в Литву? Заповніть коротку форму на сайті та ми зателефонуємо, щоб розповісти всі деталі!

back