Блог

Туристична віза в Канаду для українців у 2021 році: як отримати?

Громадянам України віза в Канаду потрібна незалежно від мети відвідування цієї країни. Зробити її досить складно. Для того, щоб відкрити туристичну візу в Канаду у 2021 потрібно оформити значний пакет довідок.

Оформлення візи в Канаду нічим не відрізняється від оформлення віз в інші країни. Також треба зібрати всі документи, що підтверджують мету поїздки, показати достатню кількість коштів на рахунку та оформити медичну страховку.

Варто зауважити, що власники канадської візи можуть відвідувати тільки Канаду. Поїхати в Америку з канадською візою, або навпаки, в Канаду з американської - не можна. І якщо іноземець хоче відвідати обидві країни, то він повинен оформити 2 окремі візи.

Туристична віза в Канаду: процес оформлення

Процес оформлення туристичної канадської візи нічим не відрізняється від оформлення віз в інші країни. Вона оформляється в тому випадку, якщо громадянин України не планує іммігрувати, але бажає відвідати країну в ознайомлювальних цілях.

Туристична канадська віза видається на різні терміни (залежить від рішення посольства) і в залежності від її тривалості, в країні можна перебувати до 6 місяців.

Для оформлення туристичної візи потрібно надати наступні документи:

  1. Закордонний паспорт, а також копії головного розвороту і віз.
  2. 2 фотографії, що відповідають стандарту.
  3. Підтвердження наявності засобів для здійснення поїздки: довідка з банку про стан рахунку і підтвердження джерела доходу: довідка з роботи / ІП / спонсорський лист.
  4. Причина поїздки. Для туристичної поїздки досить надати бронь готелю, як підтвердження своїх цілей. Але якщо плануються бізнес-зустрічі, проходження курсів або лікування, то потрібно буде надати підтвердження зі сторони, що запрошує компанії, школи або договір про надання послуг з канадською клінікою.
  5. Квитки в обидва боки.
  6. Медичне страхування, з терміном дії весь період запланованої поїздки.
  7. Підтвердження статусу на батьківщині: якщо є, то свідоцтво про шлюб, народження дітей.

Туристична віза в Канаду: найпоширеніші помилки

      Неправильна подача заяви, відсутність в пакеті документів потрібних і присутність непотрібних довідок. Кожен документ підтверджує щось важливе. Головними документами для дорослого заявника є довідка з місця роботи та виписка з банківського рахунку. Свідоцтво про народження в цьому контексті виглядає зайвим.

      Відсутність чітких обґрунтувань для відвідування Канади. Міграційний офіцер повинен бачити, що заявнику дійсно потрібно здійснити візит в цю країну. Важливо не просто продемонструвати свій зв'язок з Канадою, а й написати переконливо «мотиваційний лист» для навчання або роботи в цій країні.

      Некоректна поведінка на інтерв'ю. Зайва розкутість так само неприпустима, як і скутість.

      По шенгенській візі в'їжджати в Канаду не можна. Вона діє тільки для європейських країн.

Туристична віза в Канаду: додаткова документація

Пакет основних документів, що надаються в канадське представництво, може бути доповнений іншими довідками:

  1. Для спонсорованих пенсіонерів і безробітних - лист-запрошення від людини, що проживає в Канаді дитини або онука. Спонсорський лист для візи супроводжується документом, що підтверджує дохід сторони, що запрошує.
  2. Для туристів - деталізація маршруту.
  3. Для подорожі з дитиною, яка не досягла 17-річного віку, з боку опікуна або батьків надається форма ІММ 56-46. Якщо неповнолітній їде в складі групи, форма ІММ 56-46 замінюється документом, що дозволяє виїзд за кордон. Також надається закордонний паспорт або свідоцтво про народження.

Туристична віза в Канаду: часті питання

 

-        У мене порожній паспорт. Чи є у мене шанс отримати канадську візу?

Відсутність інших віз може бути вирішальним фактором. Бажано до відвідування Канади відвідати хоча б одну країну, що входить в Шенгенську угоду.

-        Кому відмовляють найчастіше?

В 90% випадків відмовляють молодим незаміжнім жінкам, оформляють гостьову візу. Це обумовлено страхом влади перед тим, що заявник назавжди залишиться в Канаді.

-         Яким має бути запрошення?

Форма запрошення листи залежить від типу відносин заявника з людиною, які проживають в Канаді. Воно складається англійською або французькою мовою.

-        Який максимальний термін дії канадського пропуску?

10 років.

Центр візової підтримки “ВізаТУТ”

     Найкраще співвідношення ціна / якість

     Європейські стандарти сервісу

     Багаторічний досвід

     Сотні задоволених клієнтів, які вже скористалися нашими послугами

     Консультація на всіх етапах отримання візи

     Оплата тільки після отримання результату

Маєте до нас питання? Заповніть коротку форму на сайті та наш менеджер зателефонує Вам для надання безкоштовної консультації!

back