Блог

Оформлення візи в Канаду в залежності від Ваших документів

Канадське королівство - прекрасна країна. Це держава не тільки турбується і дбає про своїх громадян. Іноземці також відчувають себе тут чудово. Для того щоб мрія багатьох про гідного життя здійснилася, потрібно отримати візу.Центр візової підтримки “ВізаТУТ” здійснює оформлення візи в Канаду, за переліком документів, який Ви можете нам надати.

У Канаді існує кілька типів віз, які можуть оформляти іноземці. Залежно від мети поїздки: туризм, бізнес, навчання або робота, людина повинна оформити відповідну візу. У 2019 Канада пропонує отримання наступних типів віз:

     Транзитна віза для пересадки в аеропорту.

     Туристична або гостьова віза (Visitor visa) для подорожей, відвідування родичів і друзів, а також проведення ділових зустрічей.

     Студентський вид на проживання.

     ВНЖ для працевлаштування.

     ВНЖ для підприємців.

Перелік документів для оформлення візу в Канаду:

      Закордонний паспорт. Обов'язковий термін дії не менше 6 місяців після дати закінчення поїздки. А також потрібна наявність щонайменше 2 вільних сторінок для проставлення всіх відміток.

      Фотографії. Зроблені не пізніше 6 місяців від дати звернення, із забезпеченням усіх вимог по оформленню (ознайомитися можна на сайті консульства). На фотографіях вкажіть П.І.Б. та дату народження.

      Заповнена візова анкета. Заповнюється онлайн або англійською, або французькою мовою. Врахуйте, що всі дані повинні бути абсолютно достовірні.

      Квитанція про оплату збору. Останній можна зробити за допомогою карти або готівкою.

      Довідка з роботи. Необхідно вказати рід діяльності, рівень доходу, посаду. Повинна бути оформлена не пізніше 60 днів від дати звернення.

      Документ з банку або виписка рахунку. Необхідно вказати рух коштів за останні 6 місяців.

Існує ряд додаткових документів, які будуть необхідні при отриманні віз різного типу.

Наприклад, для гостьової візи потрібно оформлене запрошення з канадської сторони, де буде вказана повна інформація про який запрошує (адреса, фінансовий стан та ін.). А, у свою чергу, для того щоб була видана робоча віза в Канаду для українців, буде потрібно наявність дозволу на роботу. При отриманні туристичної візи можуть запросити бронь авіаквитків і готелю.

Всі візи мають тимчасовий дозвіл на певний термін перебування, після закінчення якого громадянин зобов'язаний покинути територію Канади. У разі подібного порушення термінів перебування повторно отримати візу в Канаду буде дуже складно.

Процес оформлення візи в Канаду для українців у 2019 році суттєво спростився завдяки прихильній політиці Канади щодо України. Відсоток відмов став значно менше, і якщо Ви побоювалися витратити час і гроші даремно, отримавши в підсумку відмова, то зараз саме час спробувати отримати бажаний штамп у паспорті. Причому абсолютно незалежно від цілей, будь то проста туристична поїздка або запущений процес імміграції.

Центр візової підтримки “ВізаТУТ”

     економія дорогоцінного часу клієнта;

     оформлення документів без помилок і неточностей;

     оперативність процесу отримання візи;

     терміновість перевірки пакета документів;

Маєте до нас питання? Заповніть коротку форму на сайті та наш менеджер зателефонує Вам для надання консультації!

 

back