Блог

Бізнес-віза в Канаду: як її отримати?

Чимала кількість жителів України веде бізнес за кордоном, щоб заробити солідні гроші та жити в достатку. Канада в цьому питанні не є винятком. Щоб успішно вести справи з іноземними партнерами, потрібна бізнес-віза в Канаду. Вона також необхідна для відвідування країни з метою ділових переговорів, для підписання контрактів і присутності на конференціях.

Що потрібно, що отримати бізнес-візу в Канаду?

Для отримання бізнес-візи в Канаду слід зібрати той же перелік документів, що і для туристичної візи або гостьової візи. Тільки замість броні готелю або листи-запрошення від сторони, що приймає в Канаді, подається діловий лист-запрошення, який надрукований канадською компанією на бланку фірми. В даному офіційному документі вказується назва канадської компанії, ім'я директора установи, ім'я та прізвище ділового партнера з країни, який поручається за приїзд іноземного гостя з України, номер телефону, факс та фактична адреса фірми.

А також в листі вказується чітка причина відвідування організації іноземним партнером (семінар, переговори, ділова зустріч, укладення контракту і т. д.). Просто вказати саму причину недостатньо, її потрібно ще й показати, і довести, що вона реальна. Для цього надаються всі необхідні копії контрактів, укладені договори, уривки листувань з конкретного питання електронною поштою.

Слід пам'ятати, що Канада - це країна, в яку дуже важко в'їхати, тому представникам посольства доведеться переконливо і в дрібних подробицях пояснювати мету поїздки, її важливість, що буде обговорюватися або що буде робити іноземець в їх країні з діловими партнерами.

Перелік документів для відкриття бізнес-візи в Канаду

Як і в випадку з туристичною візою в Канаду для українців, щоб отримати бізнес-візу потрібно буде надати такі готові анкети:

      IMM 5257 - це головна анкета, її необхідно подавати для тимчасової резидент візи.

      IMM 5707 - в цій анкеті потрібно заповнити всі необхідні дані про батьків і членів своєї сім'ї.

Бізнес-віза в Канаду: часті питання

-        Чи обов'язково потрібно йти в посольство на особисту співбесіду, можна без цього обійтися?Наприклад, заплатити та забрати паспорт з візою.

Всі документи подаємо ми самостійно, а також відносимо і забираємо паспорт, але Вам потрібно буде приїхати в візовий центр Канади один раз для здачі біометричних даних.

-        Подавала 2 рази документи на отримання бізнес-візи в Канаду. 2 рази відмовили. Чи можливо подавати 3 раз і які шанси на позитивний результат?

Можна подавати документи скільки завгодно разів, головне брати до уваги причини відмови та намагатися поліпшити свою ситуацію (наскільки це можливо) перед кожною подачею. Немає сенсу подавати три та більше разів одні й ті ж документи.

-        Які шанси відкрити візу в Канаду, якщо я працюю без неофіційно та у мене немає банківської виписки про рух грошей по рахунку?

Для того щоб підлозі візу в Канаду, необхідно надати документи які показують ваш стан в країні проживання. Якщо у Вас немає роботи, і немає коштів на поїздку, тоді шанси на отримання візи значно зменшуються.

Центр візової підтримки “ВізаТУТ”

     Надійний візовий центр

     Доступна ціна при високому рівні сервісу

     Економія Вашого часу та нервів

Бізнес-віза в Канаду всього за 2 кроки? Заповніть коротку форму на сайті та станьте на крок ближче до отримання візи!

back