Блог

Як заповнити онлайн анкету DS-160?

Одним з основних документів, які необхідно подати при оформленні дозволу на в'їзд на територію країни, - це анкета на візу в США. По іншому вона називається «форма DS - 160». Без заповненого зразка заявника не приймуть на співбесіду і не візьмуть на розгляд підготовлені документи. Даний пункт стосується всіх категорій іноземних громадян.

Що потрібно робити до і після заповнення онлайн анкети DS-160?

Процес оформлення візи в Сполучені Штати можна розділити на 5 основних кроків, які полягають в наступних діях:

  1. Оплата обов'язкового візового збору (сума залежить від категорії візи, в деяких випадках внесок не справляється). Оплата здійснюється в рублях, виходячи зі співвідношення до долара на момент розрахунку.
  2. Заповнення анкети на візу в США. Здійснюється в онлайн-режимі. При цьому потрібно обов'язково роздрукувати заповнену сторінку анкети і взяти її на співбесіду.
  3. Запис на співбесіду і надання номерів наступних документів:

    закордонного паспорта;

    квитанцію, що підтверджує оплату візового збору;

    коду, що підтверджує заповнення анкети DS 160, що складається з 10 цифр.

  1. Співбесіда в Посольстві або Консульстві в призначений день і час. З собою потрібно мати роздрукований зразок заповнення анкети і лист - запрошення на прийом, свіжу фотографію і всі закордонні паспорти, видані раніше. У разі відсутності одного з вищезазначених документів, співробітники консульства мають повне право відмовити в прийомі і перенести його на невизначений термін.
  2. При схваленні запиту на оформлення візи, готовий документ і паспорт буде відправлений заявнику поштою на адресу, яку він вказав в анкеті.

Як правильно заповнюється анкета на візу в США?

Анкета на візу в США заповнюється тільки написанням англійських букв з правильною транскрипцією. Крім цього в процесі того як вона буде заповнюватися, заявнику буде запропонована можливість завантаження особистої фотографії. Тільки в одному пункті прізвище заявника вписується українськими буквами.

Інший варіант: навести на англійську фразу курсор мишки - переклад буде з'являтися автоматично. Заповнювати необхідно всі пункти анкети ДС 160, єдині винятки стосуються тільки двох:

      «Optional»;

      «Does Not Apply».

Після того як сторінка заповнена і для того щоб перейти на наступну, потрібно натиснути клавішу «Next», якщо потрібно повернутися на попередню - «Back». Не варто затягувати і з часом заповнення. Форма повинна бути завершена через 75 хвилин після отримання ID.

У деяких випадках, програма може видати ще ряд додаткових питань, це залежить від того, які відповіді будуть вписані раніше. Анкета ДС 160 для чоловіків зазвичай трохи довше в порівнянні з жіночою.

Підписуючи форму DS-160 в електронному вигляді, аплікант підтверджує достовірність і точність відомостей, зазначених в анкеті. Спотворення наданої інформації може призвести до заборони на в'їзд в США. Ретельно перевірте точність відповідей на всі питання.

Центр візової підтримки “ВізаТУТ”

     кваліфіковані консультації спеціалістів;

     швидке та якісне заповнення онлайн анкети DS-160;

     професійна підтримка на всіх етапах - від заповнення анкети на візу до отримання візи в США;

     повна конфіденційність Ваших даних;

     все абсолютно законно, Ви не ризикуєте отримати відмову на в'їзд в країну або депорт, витративши гроші і час.

Заповнення онлайн анкети DS-160 - це набагато простіше, ніж Ви думали! Просто зверніться в Центр візової підтримки “ВізаТУТ”.

back