Блог

Як відкрити робочу візу в Естонію на 9 місяців за 2 тижні?

Естонія - унікальна країна. До 1991 року вона була частиною СРСР, тому раніше віза в Естонію не потрібна була для перетину її кордонів. Але з розпадом Радянського Союзу країна здобула незалежність. Після закінчення декількох років Естонія стала членом Європейського Союзу та Шенгенської угоди. Дізнайтеся першими Як відкрити робочу візу в Естонію на 9 місяців за 2 тижні? від Центру візової підтримки “ВізаТУТ”.

Короткострокова робоча віза в Естонію

Згідно з чинним законодавством країни, при влаштуванні на роботу, що має певну специфіку, роботодавець має право подавати клопотання щодо іноземних громадян про здійснення розгляду документів в прискореному порядку.

Це може статися в наступних випадках:

      При працевлаштуванні на посаду викладача в навчальний заклад, що відповідає вимогам чинного законодавства Республіки.

      Якщо мета прибуття - участь в наукових розробках, експериментах або дослідженнях, для яких іноземний громадянин має відповідні навички і знання.

      Вакансія передбачає пристрій заявника як фахівця вищої ланки при наявності відповідної підготовки. Належність іноземця до даної категорії осіб визначається виходячи зі стандартних вимог, наведених на офіційному сайті Департаменту поліції і прикордонної охорони.

Процес оформлення короткострокової робочої візи в звичайному режимі передбачається для наступних випадків:

      Для працевлаштування в видовищні установи.

      При влаштуванні на роботу з професійної діяльності: спортсменом, тренером, рефері або працівником, діяльність якого пов'язана з даним напрямком.

      Для проходження практики або надання посередницьких послуг в її проходженні в навчальному закладі або студентських організаціях (за умови відповідності освітній програмі).

      Якщо метою приїзду є обслуговування дипломатичного представництва своєї країни (при наявності дозволу, отриманого від МЗС).

      Для роботи нянею.

      За умови наявності досвіду, для роботи на посаді експерта, порадника, консультанта.

      Для підключення спеціалізованого обладнання, його запуску, обслуговування (при підтвердженні відповідної кваліфікації).

       З метою прийняття участі в сезонних сільськогосподарських роботах. За участю в молодіжній програмі або проекті (якщо вони визнані Міністерством науки і освіти).

Центр візової підтримки “ВізаТУТ”: швидке оформлення документів на роботу в Естонію

Центр візової підтримки “ВізаТУТ” допомагає оформити робочу візу в Естонію на 9 місяців для українців на вигідних умовах. Ми є офіційною юридичною фірмою, сертифікованої на надання даного виду послуг, надаємо оперативну допомогу в зборі та подачі документації. У нас діють розумні цінові рамки, гарантується законність всіх Ваших дій.

Кінцева вартість робочої візи в Естонію на 9 місяців залежить від її типу, а також періоду перебування в країні. При цьому важливо враховувати, що супутні консульські витрати оплачуються окремо. У нас немає прихованих комісій, платежів. Всі витрати повністю офіційні. В середньому, термін реєстрації, підготовки та оформлення робочої візи в Естонію займає від 14 до 17 календарних днів.

Чому варто звернутися в Центр візової підтримки “ВізаТУТ”?

     Зручність координування всіх дій;

     Ефективність, економія часу і сил;

     Повністю офіційне оформлення.

Заповніть коротку форму на сайті та дізнайтеся першими про перелік необхідних документів для оформлення робочої візи в Естонію на місяців!

 

back