Блог

Як оформити робочу візу в Естонію для країн СНД у 2021 році?

Якщо до вступу країни в Євросоюз, до 2018 року жителі країн СНД могли відвідувати та працювати на території Естонії без оформлення дозвільних документів, то в 2021 році ситуація інша. Тепер для роботи на території країни необхідна робоча віза в Естонію на 1 рік, яка дозволяє легальне перебування на території цієї держави. Центр візової підтримки “ВізаТУТ” розкаже як оформити робочу візу в Естонію для країн СНД у 2021 році.

Де можна оформити робочу візу в Естонію для країн СНД

Віза в Естонію оформляється кількома способами. Перший передбачає особисте звернення заявника до Посольства або Консульство Республіки, другий - через посередницькі послуги туристичних компаній або візових центрів.

При зверненні в Центр візової підтримки “ВізаТУТ” особа, яка звертається за дозволом, буде звільнена від необхідності збору необхідної документації та підготовки заяви. Єдине, для чого йому доведеться відвідати представництво Естонії у своїй країні, - це для проходження процедури дактилоскопії (зняття відбитків пальців), обов'язкової для всіх повнолітніх громадян.

Однак слід підкреслити, що на офіційному сайті Посольства країн СНД є інформація, про те, що клопотання на отримання робочої візи в Естонію приймається тільки шляхом особистого звернення громадян, тобто звернення до послуг посередників в даному випадку не допускається.

Вибір категорії робочої візи в Естонію для країн СНД

Процедура отримання робочої візи в Естонію для українців і для російських ідентична. Принцип полягає в підготовці і подачі необхідної документації на відкриття категорії Д. Вона, в свою чергу, може бути 2 видів:

      Довгострокова робоча віза в Естонію оформляється на термін не більше 12 місяців, з можливістю перебування в країні протягом всієї тривалості дозволу. Однак є деяке обмеження, що стосується того, що в період 730 днів іноземний громадянин може перебувати в Естонії не більше 548 днів.

      У разі прибуття в Республіку з метою тимчасової зайнятості, передбачає відкриття короткострокової робочої візи в Естонію. У цьому випадку законом дозволяється перебувати на території держави не більше 270 діб протягом 1 року (365 днів).

Терміни оформлення робочої візи в Естонію для країн СНД

Центр візової підтримки “ВізаТУТ” здійснює оформлення робочої візи в Естонію іноземним громадянам в короткий термін, процес оформлення може зайняти 14-17 календарних днів.

Це час знадобиться для відправки запиту і отримання відповіді від естонської служби зайнятості про те, що утворилася вакансія не може бути закрита громадянами країни за браком їх кваліфікації.

Які переваги Ви отримаєте при відкритті робочої візи в Естонію, звернувшись в Центр візової підтримки “ВізаТУТ”?

     Оплата послуг при отриманні Естонської робочої візи.

Політика нашої компанії така, що після внесення передоплати, Ви більше нічого не платите до моменту виходу Вашого паспорта з вклеєною візою. Тобто, ми не менше Вас зацікавлені в вдало результаті справи, а іноді навіть більше, адже кожна успішна віза - це репутація Центру візової підтримки “ВізаТУТ”, і ми нею дуже дорожимо.

     Якісна і професійна консультація.

У разі, якщо виникають питання щодо візових формальностей, краще за все буде прямо дзвонити в наш офіс, де наші співробітники нададуть всю необхідну Вам інформацію в розгорнутому і доступному вигляді.

     У нас багаторічний досвід.

Не перший рік працюючи на ринку туристичних послуг України, ми добре обізнані про тонкощі оформлення візи і про індивідуальні вимоги того чи іншого посольства до того чи іншого заявнику. Наш професіоналізм дозволяє відкривати шенгенські візи українцям навіть тим, у яких раніше були порушення або відмови.

Хочете отримати безкоштовну консультацію від найкращого спеціаліста Центру візової підтримки “ВізаТУТ”? Заповніть коротку форму на сайті та ми до Вас зателефонуємо!

back