Блог

Як отримати гостьову візу до Великобританії на запрошення друзів або родичів?

Англія входить в число країн, потрапити в які складніше, ніж звичайно. Вона не зачислена до країн Шенгенської зони і вкрай педантично ставиться до тих, хто в'їжджає на територію країни. Тим не менш, це нікого не зупиняє. З кожним роком охочих відвідати Великобританію стає все більше. Одним із способів проникнення в країну короля Артура, великого чарівника Мерліна і Гаррі Поттера є гостьова віза до Великобританії.

Що потрібно для отримання англійської гостьової візи?

Якщо Ви зібралися в Англію погостювати майте на увазі, що для цього Вам знадобиться запрошення. Вислати його може або громадянин Великобританії, або особа, яка є її резидентом і при цьому значиться громадянином однієї з країн Європейського Союзу.

Мають право запрошувати гостей до Англії і інші резиденти, наприклад, громадяни країн колишнього Союзу, тривалий час знаходяться на території Туманного Альбіону з англійської робочою візою.

Що знадобиться для оформлення гостьової візи до Великобританії?

Для того щоб отримати гостьову візу до Сполученого Королівства, крім запрошення потрібно зібрати пакет документів, що включає:

      Закордонний паспорт. Це основний документ, більшість відомостей, з якого переносяться в анкету Ф. VAF1;

      заповнена відповідно до вимог анкета форми VAF1;

       закордонного паспорта, які припинили термін дії;

      Фото 3,5 х 4,5 см. Обов'язково кольорове;

      Підтвердження вашої платоспроможності. Сюди включаються і відомості про вашу зарплату, і інформація про банківські рахунки, спонсорські листи і т. д .;

      Якщо Ви перебуваєте в шлюбі, необхідно надати копію свідоцтва. Розведеним громадянам необхідно надати копію свідоцтва про те, що був зареєстрованого розлучення;

      якщо чоловік або дружина померли, надається копія свідоцтва про смерть;

      документи на право власності, якщо така є в наявності; копії свідоцтв про народження дітей (якщо такі є).

Якщо Ви їдете в гості з дитиною, яка не досягла повноліття, крім його свідоцтва про народження, надається довідка з навчального закладу. Також повинен бути представлений документ, що дозволяє вивезення дитини за кордон.

Що повинно бути надано від сторони, що запрошує?

Запрошення, надіслане з Великобританії, повинно містити такі відомості:

-        відносини, які вас пов'язують;

-        тривалість Вашої подорожі;

-        мети, з якими Ви були запрошені;

-        відомості про те, де Ви будете проживати.

Якщо запросив вас громадянин Великобританії перебуває у шлюбі з громадянином України, повинна бути також надана копія паспорта чоловіка. Крім виписок за останні, повинна бути знята копія сторінки з візою.

Лояльність, чесність, відкритість і акуратність, а також платоспроможність відкриють вам дорогу до Великобританії. В'їхавши в неї одного разу, Ви захочете відвідувати країну знову і знову. Будете дотримуватися її законів і правил, і вона стане гостинною стосовно Вас. Тоді отримання наступної візи буде ще більш простим і успішним.

Центр візової підтримки “ВізаТУТ”:

     Висока кваліфікація персоналу

     Багатогранний досвід роботи

     Комплексний підхід

     індивідуальні рішення

     Захист інформації - 100% конфіденційність

Потрібна допомога? Заповніть коротку форму на сайті та ми в найшвидші терміни надамо Вам безкоштовну консультацію!

back