Блог

5 ключових лайфхаків про США

Велика частина людей, які подорожують до Сполучених Штатів для туризму, їдуть туди, по крайній мірі, на кілька тижнів. Якщо така поїздка організована самостійно, то для цього потрібно проводити багато часу в Інтернеті - шукати цікаві місця, бронювати місця і планувати поїздку. Центр візової підтримки “ВізаТУТ” підібрав для Вас 5 ключових лайфхаків про США, які Ви повинні знати.

                Лайфхак про США № 1 - Візи:

українські громадяни зобов'язані отримати візу до поїздки в Сполучені Штати. Навіть після отримання візи в країну, тим, хто прибуває в США, може бути відмовлено у в'їзді в країну прикордонним службовцям. Ви можете подати заяву на візу прийшовши в Центр візової підтримки “ВізаТУТ”, наші менеджери допоможуть Вам з оформленням всіх документів та в підготовці до співбесіди в консульстві. Гарануємо швидке оформлення всіх документів та швидке оформлення візи.

                Лайфхак про США № 2 -Транспорт:

Якщо ви плануєте подорожувати в Сполучених Штатах на автомобілі, ви повинні отримати міжнародні водійські права і перевести українські на англійську. Міжнародні водійські права дійсні в Сполучених Штатах на період дії візи. Ви також повинні мати страхування цивільної відповідальності. Дороги в США добре розвинені. Немає межі пересуванню по країні. Але майте на увазі, що ви не повинні входити в приватні зони.

                Лайфхак про США № 3 - Банки та обмін грошей:

в Сполучених Штатах ви можете розплачуватися кредитною карткою практично де завгодно. Якщо у вас немає кредитної картки, ви не можете орендувати автомобіль. Найчастіше використовуються карти Visa, Master Card або American Express. Немає проблем з доступом до банкоматів.

                Лайфхак про США № 4 - Пошук готелів.

Ціни на найдешевші ночівлі варіювалися від 45 доларів США до 140 доларів США / ніч за номер для 2 осіб. У великих містах важко знайти кімнату поруч з центром менш ніж за 100 доларів США в день, а коли в готелі є додаткові паркувальні місця (що робить його набагато простіше для відвідування), ціни ростуть дуже швидко.

У США багато мотелів, тому бронювати все заздалегідь не обов'язково. Коли ви подорожуєте в міжсезоння, в менш людних місцях, тоді ви обов'язково знайдете цікаву пропозицію на місці.

                Лайфхак про США № 5 - Додаткові примітки, безпека:

У зв'язку із загрозою терактів багатьох громадських місць покрито додатковою безпекою. Суворі правила були введені в районах аеропортів, вокзалів, офісів та інших місць, відвідуваних великою кількістю людей. Авіакомпанії ввели спеціальні обмеження з перевезення предметів, рідин, інструментів. У великих містах є ризик злочину, так що будьте обережні. Центр візової підтримки “ВізаТУТ” дбає про Вашу безпеку та пропонує страхування від провідних страхових компаній “Гардіан” та “Княжа”.

Бажаєте отримати безкоштовну консультацію від провідних спеціалістів Центру візової підтримки “ВізаТУТ” стосовно виготовлення візи в Америку? Залиште Ваш номер телефону на сайті та ми перетелефонуємо Вам протягом 24 годин для надання безкоштовної консультації.

back