Блог

Як отримати туристичну візу в США вже сьогодні?

Побачити Америку бажають мільйони людей щорічно, була б віза в США. І старші, і молоді готові місяцями збирати на поїздку, щоб побачити своїми очима приголомшливі пейзажі: Голлівуд, Ніагарський водоспад, Нью-Йорк, штат Каліфорнія і багато іншого. Центр візової підтримки “ВізаТУТ” точно знає Як отримати туристичну візу в США вже сьогодні.

Отримання американської туристичної візи огорнуто безліччю міфів і легенд, які поширюються серед наших співвітчизників. Звичайно, є свої певні складності для студентів або безробітних людей, пенсіонерів та одиноких жінок. Але все можна вирішити, головне - ваше бажання потрапити до Сполучених Штатів Америки. Правдиво пояснити консульському працівнику і прикордоннику в аеропорту Вашу мету візиту не складе труднощів, якщо Ви не прагнете їх обдурити.

Що таке туристична віза в США В1/В2?

Туристична американська віза типу В1 / В2 відноситься до неімміграційної категорії в'їзних документів на територію США. Вартість оформлення візи залежить від курсових коливань на біржі, тому треба заздалегідь перед подачею документів дізнатися, скільки коштує консульський збір.

Для українців туристична американська віза може бути видана одноразово або багаторазово, причому терміном до 3 років. Однак не забувайте, що це Ви знаєте про свою мету візиту в Америку, але не співробітник консульства, тому для них Ви потенційний іммігрант і недобросовісна особистість.

Як подати заяву на отримання туристичної візи в США?

Список документів на американську туристичну візу відрізняється від шенгенської візи тим, що його складно передбачити. І тому люди беруть з собою в американське посольство багато довідок і виписки, багато з яких навіть не вимагає пред'являти. Є, безумовно, базовий набір документів, щоб оформити туристичну візу в США самостійно.

Які документи потрібні для оформлення туристичної візи в США?

Отже, базові документи для подачі на туристичну візу в США у 2019 році включають:

  1.  Закордонний паспорт, в якому бажано мати шенгенські візи, американську чи канадську.
  2. Старий закордонний паспорт з аналогічними типами віз (розглядають тільки за останні 5 років).
  3. Заява-анкета, заповнена максимально вичерпно.
  4. Квитанція про сплату мита.
  5. Кольорова фотографія (оригінал тієї, що сканували під час онлайн-подачі).
  6. Довідка з роботи про Вашу посаду, заробітну плату і передбачуваних датах відпустки. Якщо Ви приватний підприємець, то документи про реєстрацію та постановку на податковий облік. Шаблон довідки з місця роботи можна завантажити як на українській мові, так і англійською.
  7. Спонсорський лист від найближчих родичів, що Ваша поїздка проводиться за їх рахунок.
  8. Запрошення від американської сторони (ваучер готелю або турпутівки).
  9. Підтвердження про оплату туру або наявність достатніх фінансів на весь час поїздки.
  10. Документи про спорідненість (свідоцтво про шлюб або народження дитини).
  11. Документи на нерухомість в Україні.
  12. Бажано мати медичну страховку, але це необов'язково в момент отримання візи, як і бронь авіаквитків.

Терміни дії туристичної візи в США

Туристична віза в Америку видається на 3 роки. Вона дозволяє перебувати в цій країні протягом 180 днів. Дана віза є багаторазовою, а це значить, що іноземний підданий має право в'їжджати необмежену кількість разів в США протягом 3-х років. Але як показує практика краще не перетинати американський кордон більше 5 раз на рік.

Оформлення туристичної візи в США через Центр візової підтримки “ВізаТУТ”

Центр візової підтримки “ВізаТУТ” - компанія з 6-річним досвідом роботи на ринку оформлення віз. За час роботи у нас сформувалася команда найкращих фахівців, колишніх співробітників візових відділів консульств США, Канади, Польщі тощо.

Ми знаємо як надати якісний сервіс кожному нашому клієнту. Саме завдяки цьому, ми можемо пишатися високим і реальним відсотком схвалених звернень за візами та хорошими відгуками клієнтів!

Боїтеся отримати відмову при оформленні туристичної візи в США? Звертайтеся у Центр візової підтримки “ВізаТУТ” - ми знаємо як швидко та без відмови отримати візу в США!

back