Блог

Як отримати гостьову візу в США в 2020 році

Як отримати гостьову візу в США в 2020 році?

Дуже багато хто мріє побувати в США. Величезні міста, неповторної краси природа, шикарні автомобілі - все це притягує величезну кількість людей. Щоб побувати в США, необхідно отримати гостьову візу в США. Щоб не стикатися з бюрократичною тяганиною, рекомендуємо довірити оформлення документів на гостьову візу в США Центру візової підтримки “ВізаТУТ” . Ви гарантовано отримаєте візу - швидко і недорого.

Отримати американську гостьову візу досить просто. Ця процедура складається з декількох кроків. Після подачі заявки, за вказаною адресою надсилається запрошення, яке необхідно передати кур'єрській службі. Разом з ним передається закордонний паспорт і дві фотографії. Всі послуги цієї служби обов'язково оплачуються. Через деякий час Вам призначать дату відвідування консульства для проходження співбесіди.

Гостьова віза в США за запрошенням

Гостьову візу в США можна оформити тільки на запрошення. Це запрошення можуть вислати родичі. В даному випадку поїздка буде вважатися туристичної. Оформлення американської гостьової візи проводиться і за викликом партнера, з яким ведеться спільний бізнес. Оформлення гостьової візи проводиться для роботи на конференції. Отримати такі документи можна, якщо у Вас є запрошення для прийняття участі в різних заходах, що мають благодійний характер.

Документи для отримання гостьової візи в США

Для оформлення гостьової візи необхідно зібрати наступні документи:

      Закордонний паспорт;

      Довідку про роботу, в якій вказується отримується заробітна плата;

      Свідоцтво про шлюб;

      Свідоцтво про народження дитини, яка залишиться на батьківщині;

      Виписку з особистого банківського рахунку.

Великим плюсом, що збільшує шанси отримати американську гостьову візу, буде, звичайно, письмове запрошення від родичів, які вже давно проживають в США. Ідеально, якщо у родича є американське громадянство.

Треба сказати, що сімейні цінності в США займають значне місце. Тому для отримання позитивного результату потрібно мати фотографії, на яких ви зображені разом зі своєю сім'єю. Чим більше таких фотографій, тим сильніше збільшується Ваш шанс отримати гостьову візу в США. Крім того, важливу роль відіграє вільне володіння англійською мовою.

Термін дії гостьової візи в США

Гостьова віза в Америку видається на 3 роки. Вона дозволяє перебувати в цій країні протягом 180 днів. Дана віза є багаторазовою, а це значить, що іноземний підданий має право в'їжджати необмежену кількість разів в США протягом 3-х років. Але як показує практика краще не перетинати американський кордон більше 5 раз на рік.

Гостьова віза дозволяє відвідати Америку всього 2 - 3 рази на рік.

Запрошення гарантує видачу гостьової візи в США!

Насправді це не більше ніж міф. Запрошення не є гарантією отримання гостьової візи і не скасовує необхідності надати докази. Третя сторона не може поручитися за заявника, тому листи від сенаторів і впливових людей так само ніяк не допомагають. При розгляді документів, Посольство комплексно оцінює ситуацію апліканта і візового офіцера більше цікавить стан людини в Україні, а не те, від кого він зробив запрошення. Більш того, наявність великої кількості друзів або родичів в США тільки зменшує шанси отримати візу, тому що вважається, що в такій ситуації заявнику буде легше залишитися в США.

Чи не знаємо чому, але багато хто впевнений в тому, що запрошення допоможе отримати гостьову візу, і приносять на співбесіди листи від людей, з якими особисто не знайомі. Так робити не можна. На співбесіді візовий офіцер може дуже детально розпитувати про приймаючу сторону. Якщо в нього виникнуть сумніви в тому, що заявник дійсно їде до того, хто його запросив, то співбесіду закінчиться відмовою. У базі даних візовий офіцер має дуже детальну інформацію про всіх громадян і резидентів США: робота, дата отримання громадянство, сімейний стан, виїзди за кордон та ін. Шляхом простих запитань він відразу розуміє, коли йому надають неправдиві дані.

Центр візової підтримки “ВізаТУТ”

Ми надаємо кваліфіковані послуги з оформлення всіх типів віз до США.

Наша місія - вирішити всі візові питання з Вашим мінімальною участю. Нам довіряють, і підтвердженням цього є результат: за 6 років нашої роботи ми відкрили +1463 віз різного ступеня складності в Великобританію і США і з кожним днем ​​ця цифра зростає.

Алгоритм нашої роботи простий і складається з 5-ти кроків:

     консультація

     підготовка документів

     анкета

     подача документів

     отримання візи.

 

Індивідуальний підхід до кожного клієнта дозволяє нам оформити візу швидко і ефективно. Наші візові фахівці доступні для Вас 24/7 і готові проконсультувати з усіх питань по відкриттю візи до США.

Потрібна віза в США? Центр візової підтримки “ВізаТУТ” - виготовляємо візи в швидкі терміни та з Вашою мінімальною участю.

back